Citesc, deci exist !

În timpul liber tare-mi place să citesc, dar cu atît mai mult să fie ceva bun care să-mi ocupe toată gîndirea și să mă rupă de la rutină. Ador romanele polițiste, alea pline de mister și care te țin cu rasuflarea tăiată . Din această sferă sunt de părere ca Agatha Christie este cea mai bună scriitoare, cel putin mie imi place tot ce citesc și ca să nu uit recomand cartea ei ”Zece negri mititei” , e plină de secrete de oriunde, te face să-l bănuiești pînă și pe personajul ce apare într-o singură scenă. Ajunsă la sfîrșit nu-mi venea să cred că în toată cartea personajul ”vinovat” apărea foarte des, însă are Agatha Christie un mod de a scrie că te desprinde de orice lume și te duce departe pe valurile misterului.
Prima mea carte de-a ei, ”Moarte pe Nil” am citit-o la recomandarea lui tata, pentru-că el știe cu adevărat ce-i bun și dezvoltă gîndirea, de aceea cînd am poftă de o carte bună apelez la el.
Așa că pentru toți iubitorii de romane polițiste recomand și eu la rîndul meu să încercați Agatha Christie, orice carte e foarte bună. Iar cum noi repede ne săturăm de lumea prea monotonă, avem nevoie să evadăm măcar uneori. De aceea cititul e lucrul perfect care pe deaspura mai are și o mulțime de beneficii ca dezvoltarea imaginației și a memorie.
Dragă cititorule a acestui articol te rog sa-mi recomanzi și tu o carte bună, care ți-a plăcut mult. Așa ne vom da cu părerea și vom motiva mai mulți tineri să citească căci o carte bună e o bucurie 😉

3 thoughts on “Citesc, deci exist !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *