Oameni…

10363662_1444630989121684_7792089344788266247_n

Ne ascundem sub aceiași nori și ne luminează același soare, privim aceleași stele chiar de fiecare o visează pe a sa. Iubim și suntem iubiți, urîm și suntem detestați. Nu putem schimba trecutul însa ne dorim adesea s-o facem, uităm să trăim clipa planificînd viitorul.
Majoritatea dintre noi iși dorește să miște lumea din loc, să facă ceva diferit însă odată cu timpul se trece și această dorință. Devenind maturi uităm să iubim, să zîmbim și într-un final să trăim chiar de în adîncul sufletului rămînem aceiași copii nostalgici, ce tînjesc după clipe fericite și persoane dragi. Avem atîtea vise, atîtea dorințe și atîtea așteptări de la viața de ce renunțăm la ele, de ce ne pierdem speranța atunci cînd avem cea mai mare nevoie de ea, de ce nu putem ierta?
Suntem prea grăbiți ca să mai privim o dată în urma și să realizăm că am greșit, renunțăm prea repede la tot ce iubim atît de mult ca mai apoi să regretăm. Din totdeauna mi-am dorit să trăiesc înconjurată de iubire și bunătate, chiar de se spune că ceia ce oferi aia și primești nu e deloc așa, însă eu continui să sper probabil mereu am s-o fac căci nu am să las acest firicel de lumină să se stingă, am să lupt pentru ce e al meu și n-o să renunț la nimic. Vreau ca pentru tot ce fac să fiu răsplătită pe masură, iar dacă ai ceva să-mi reproșezi atunci fă-o, mie imi plac oamenii direcți care știu clar ce vor și încă mai cred în bine.
Chiar de nu am mare experiență de viață știu bine că pentru orice trebuie să lupți, să mergi înainte indiferent de critici, și niciodata să nu uiți să iubești pentru-că iubirea ne face cu adevărat oameni, ne face mai blînzi și înțelepți.

Să nu omori ce iubești dacă singur nu vreai să mori!

One thought on “Oameni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *