A mai trecut un an și încă mulți vor trece :)

Așa cum se cuvine o să scriu și eu câteva rânduri despre 2016, care se pare că a fost un an chiar foarte fain.
Deci, 2016, eu îți mulțumesc pentru momentele frumoase, vesele, fericite, plăcute sau mai puțin plăcute, pentru soare și ploi, întuneric sau lumină.
Ai fost un an plin cu de toate, oameni care au venit și alții care au plecat din viața mea, dar care m-au făcut să înțeleg că tot ce se face se face spre bine, chiar dacă am suferit și plâns atunci când ceva dispărea, mai apoi am ajuns să zîmbesc exact din același motiv. Am înțeles că doar oamenii care te apreciază și țin la tine nu te uită, ei sunt cei care te ajută, așteaptă, iubesc, și mulțumesc lui Dumnezeu că în viața mea există acești oameni.
În acest an am reușit să ajung studentă la Cluj, nu știu sigur dacă ăsta a fost un obiectiv, dar îmi amintesc cum un prieten îmi povestea cam acum un an despre Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și studiile de acolo, atunci mi se părea oarecum imposibil să fiu admisă și prea greu să las tot ce am în Moldova și să mă mut în alt oraș, singură, departe, fără familie, prieteni, să simți cum singurătatea îți curge prin vene, dar se pare că așa a fost să fie pentru-că exact atunci cînd deja eram hotărâtă să îmi continui studiile la UTM, ceva s-a schimbat în viața mea și mi-am propus să profit de această oportunitate, căci dacă nu acum, atunci cînd?
Tot în 2016 am întîlnit oameni excepționali, care mi-au demonstrat că numai prietenia adevărată rezistă indiferent de orice, anul acesta mi-a lăsat oameni buni și cu această ocazie vreau să le mulțumesc prietenilor mei care m-au susținut, încurajat și ajutat de cîte ori le-am cerut ajutorul. Să mulțumesc familiei mele, căci oare ce poate fi mai frumos decît să ai o familie unită care ține enorm la tine și cît de minunat e să ai un frate mai mare care te protejează de orice, care te sună doar să te intrebe dacă ai mâncat și ești îmbrăcată bine, aceasta este adevărata fericire and nothing else matters.
Știu că mă așteaptă multe momente grele, dar mai multe clipe fericite, și fie ce-o fi pentru că eu am alături oameni care mi-au demonstrat că timpul sau distanța nu pot distruge conexiunea dintre noi. Pentru acești oameni eu o să continui să merg înainte, dacă cad o să mă ridic și o să merg mai departe de parcă nimic nu s-a întâmplat. Fericirea nu se cumpără, nu se vinde, ea se construiește și necesită timp, efort, atenție și dragoste. Mai mult nu-mi doresc decât răbdare și forțe ca să realizez tot ce mi-am propus. Iar celor din jurul meu le urez un an nou cât mai prosper, fericit, magic și să nu uitați că cineva crede în voi chiar de voi încetați uneori să o faceți.
În 2017 acceptă criticile, dezvoltă-ți abilitățile, folosește-ți timpul, încrede-te instinctelor, iubește, visează, zîmbește, cunoaște oameni noi, spune lucrurilor pe nume, dacă iubești recunoaște, dacă nu fă același lucru, învață și niciodată nu privi înapoi cu tristețe și nu te opri, tu poți mai mult.
Utilizează știința, nu magia – asta era ideea 😉

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *